FORUM MS-AGH

Forum Miasteczka Studenckiego AGH w Krakowie
Dzisiaj jest 2014-12-18, 04:57

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: 2011-08-17, 13:12 
Offline
Obserwator
Obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-09-06, 13:02
Posty: 5
Lokalizacja: Sanok
Tak, konto na studencie aktywne.

_________________
[center]With my feet upon the ground I lose myself between the sounds
<a href="http://www.last.fm/user/Greg_x7/" target="_blank"><img src="http://lastfm.obsessive-media.de/3month/8x1/Greg_x7.jpeg"></a>[/center]


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-08-17, 13:46 
Offline
Aktywny użytkownik
Aktywny użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-07-03, 14:15
Posty: 765
Nie odpowiedziałem na Twoje pytanie - bo musialbym napisać SOA#1.
nocturnus, wyślij maila do admina, nie wiem czy jest opcja resetu hasła, może musi to ręcznie zrobić.

_________________
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności - Albert Einstein
Every equation helps to lose the readers by half. - Stephen Hawking


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-06, 19:22 
Offline
Obserwator
Obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-09-06, 13:02
Posty: 5
Lokalizacja: Sanok
Wie ktoś z kim się mogę skontaktować w sprawie MSDN na imirze?

_________________
[center]With my feet upon the ground I lose myself between the sounds

<a href="http://www.last.fm/user/Greg_x7/" target="_blank"><img src="http://lastfm.obsessive-media.de/3month/8x1/Greg_x7.jpeg"></a>[/center]


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-06, 19:23 
Offline
Użytkownik
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2006-06-16, 10:04
Posty: 121
nocturnus pisze:
Wie ktoś z kim się mogę skontaktować w sprawie MSDN na imirze?
http://imir.agh.edu.pl/pl/msdn/


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-06, 20:02 
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: 2011-07-14, 15:01
Posty: 4
Lokalizacja: Kraków
Z kim kontaktować się na WZ w sprawie MSDN?


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-07, 08:17 
Offline
Obserwator
Obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-09-06, 13:02
Posty: 5
Lokalizacja: Sanok
mdudas pisze:
nocturnus pisze:
Wie ktoś z kim się mogę skontaktować w sprawie MSDN na imirze?
http://imir.agh.edu.pl/pl/msdn/

Nie napisałem od razu, ale myślałem, że to będzie oczywiste jak się popatrzy na moje poprzednie posty. Nie chcę zakładać na razie konta od nowa, tylko pogadać z kimś kto się tym zajmuje. W dziekanacie nie mam co próbować, a w biurze dziekana pewnie też dużego sukcesu nie odniosę.

_________________
[center]With my feet upon the ground I lose myself between the sounds

<a href="http://www.last.fm/user/Greg_x7/" target="_blank"><img src="http://lastfm.obsessive-media.de/3month/8x1/Greg_x7.jpeg"></a>[/center]


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-07, 13:42 
Offline
Aktywny użytkownik
Aktywny użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-07-03, 14:15
Posty: 765
nocturnus, dlaczego od razu przekreślasz dziekanat i biuro dziekana? Jak nie pomogą bezpośrednio to wskażą do kogo się udać.

_________________
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności - Albert Einstein

Every equation helps to lose the readers by half. - Stephen Hawking


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-10, 19:34 
Offline
Użytkownik
Użytkownik

Rejestracja: 2010-11-14, 11:17
Posty: 36
Witam , czy ktoś mógłby napisać krok po kroku jak uzyskać tego windowsa ? Jestem na pierwszym roku elektrotechniki i np nie wiem co to znaczy mieć założone konto na studencie i jak to zrobić . Z góry dziękuje za pomoc.


Na górę
 Tytuł:
Post: 2011-10-10, 22:43 
Offline
Użytkownik
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-07-09, 19:23
Posty: 220
Lokalizacja: z oddali
http://www.uci.agh.edu.pl/uci/zasady.php

trzeba sobie tam konto założyć, dostaniecie maila w domenie student.agh.edu.pl, korzystając z tego maila można założyć konto msdn aa

_________________
Penelopo, przybyłem!


Na górę
 Tytuł:
Post: 2013-11-13, 20:15 
Offline
Użytkownik
Użytkownik

Rejestracja: 2013-08-10, 16:32
Posty: 13
Lokalizacja: Brzesko
Witam,
Tak czytałem wcześniejsze posty i doszedłem do wniosku ,że jeżeli bym chciał dostać taki klucz to muszę mieć założonego maila w domenie @student.agh.edu.pl i później zalogować się na jakiejś stronie tak ? tylko co zrobić żeby zalogować się na tej domenie ? Jestem na WIMiIP


Na górę
 Tytuł:
Post: 2013-11-14, 15:20 
Offline
Użytkownik
Użytkownik

Rejestracja: 2013-07-03, 17:45
Posty: 101
https://panel.agh.edu.pl/
Kiedy już będziesz mógł się zalogować to wszystkiego się dowiesz.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited